بازدید از کارخانه فراپخت
این بازدید روز چهارشنبه ۲۵ مرداد ماه ۱۴۰۲، با حضور دکتر شادی بلوریان، عضو هیئت علمی پژوهشکده صنایع غذایی جهاد دانشگاهی، و دکتر حامد بخشی مدیر گروه علوم اجتماعی پژوهشکده گردشگری جهاد دانشگاهی برگزار شد.
در راستای این بازدید، جناب آقای عسکری ،بازرس محترم مجموعه، طی توضیحاتی دربارهی پیشینه کارخانه، توضیحاتی راجعبه بخشهای مختلف کارخانه دادند. این بخشها شامل سالن برنجی، سالن خورشتی، سالن VIP، سالن کبابی، سالن شستوشو، سالن آمادهسازی، سالن صیفی و سالن پاککنی و سردخانه میباشد که هر سالن دارای بخش های مختلف است. این مجموعه شامل دو رینگ است؛ رینگ اول مربوط به ورود محصول، بار روزانه و… و رینگ دوم مربوط به ورود ظروف کثیف، صیفیجات و … است. در واحد برنامه ریزی نیز سفارشگذاری انجام میشود. این کارخانه از لحاظ محیطزیستی کمترین میزان مصرف آب و برق را دارد و از لحاظ تهویه نیز تمامی آلایندههای موجود را توسط دستگاههای مخصوص در هود میگیرند و به آنها اجازه ورود به هوا را نمیدهند.
بازدید از کارخانه نان رضوی
این بازدید روز چهارشنبه ۲۵ مرداد ماه ۱۴۰۲،با حضور دکتر شادی بلوریان ،عضو هیئت علمی پژوهشکده صنایع غذایی جهاد دانشگاهی، و دکتر حامد بخشی مدیر گروه علوم اجتماعی پژوهشکده گردشگری جهاد دانشگاهی برگزار شد.
در جریان این بازدید، بازدیدکنندگان به دو گروه تقسیم شدند؛
جناب آقای مهندس ایمانی، سرشیفت تولید، و جناب آقای مهندس عبیری، سرپرست تولید و سرکار خانم مهندس حسینپور، مدیر تحقیق و توسعه، طی توضیحاتی دربارهی تاریخچه کارخانه، بخشهای مختلف کارخانه شامل خط تولید بيسکوئيت، واحد توزیع مواد، خط بستهبندی، دستگاه کلوچهزن، خطهای روغنی یک و دو و دستگاه سردکن را معرفی کردند و نحوه کارکرد آنها را توضیح دادند.