کارگاه آشنایی با قارچهای خوراکی – دارویی شیتاکه و گانودرما در روزهای ۲۳ و ۲۴ اسفندماه ۱۴۰۲ برگزار شد. مدرسین این کارگاه، خانم دکتر رضاییان، آقای دکتر پوریانفر و آقای دکتر درخشان در این کارگاه شرکت کنندگان را با کشت میسلیوم و تهیه بذر قارچ در بخشهای شیتاکه و گانودرما، پرورش قارچ در بخشهای شیتاکه و گانودرما، ترکیبات مفید موجود در قارچ و استخراج آنها در بخشهای شیتاکه و گانودرما، کاربردهای قارچ در صنایع مختلف در بخشهای شیتاکه و گانودرما و آفات و بیماریهای قارچ و مبارزه با آنها در بخشهای شیتاکه و گانودرما آشنا کردند. در پایان کارگاه خانم دکتر شاهطهماسبی در آزمایشگاه اسپاون قارچهای خوراکی-دارویی گروه زیستفناوری قارچهای صنعتی به صورت عملی، روند پرورش قارچ را توضیح دادند.
اشتراک گذاری